luni, 26 iulie 2010

i am not what i am


i was a new soul in a totally new world for me...a soul with an inner fire that cannot be contained...my perception of reality was different,vibrant,creative and well,isane,bizzare...
ai simtit vreodata ca, intr'o lume in care comunicatia si mijloacele de care ea se foloseste pentru a te manipula precum o papausa cazuta in dizgratie intr'o cutie de carton,dintr-un teatru de mult uitat de vreme si prafuit de istorie,nu iti gasesti locul?ca nu apartii acestei lumi aflate intr'o continua schimbare...o lume muta..un chip uman de ceara?
sa zicem ca acest sentiment ma pandeste in fiecare zi..e ca o umbra lipita cu super glue de calcaie...oricat ai incerca nu poti sa fii un Noe al timpurilor noastre..
unii ar zice ca sufar de imaginatie debordanta...sau ca nu m'am maturizat inca..si poate asa si este..poate acesta este adevarul in plina goliciune..dar cat de placuta si fara de griji era copilaria...cat de usor puteai sa treci pragul dintre real si ireal...cunoastem cu totii acest sentiment..vara cand mergeam la bunicii,serile calduroase cand stateam si priveam cerul instelat ca si cand cineva ar fii presarat zahar pe o prajitura(yam yam sunt mare devorator de dulciuri)...iti mai aduci aminte zilele acelea cand auzeai greierii cantandu'ti seara chiar inainte ca tu sa cazi intr'un somn profund nu mai blandele raze de soare putand sa te trezeasca din reverie?
vreau sa imi amintesc de aromele din bucatarie cand ne gatea bunica..sau de iernile geroase cand simteam intepaturi in maini si picioare si bunica ne primea in casa unde ardea bland focul in soba..ce pot sa mai zic de vinul fiert cu scortisoara si portocale..ce arome si ce buchet de emotii...
o arhiva de amintiri...si toate sunt bantuite
cazi in depresie ..te ridici...mergi..cazi iar...te lasi doborat in nefiinta..visezi si iata cineva sau ceva iti spulbera visul..mereu te intrebi ce te face sa continui...care e motivul pentru care esti inca in viata??..
sunt un visator?tu cine esti?
“I have found the paradox, that if you love until it hurts, there can be no more hurt, only more love.”